Τι γίνεται όταν ένα βολιώτικο τσιπουράδικο συναντά ένα fine dining εστιατόριο; Η απάντηση θα δοθεί την Μεγάλη Δευτέρα 10/4 στο εστιατόριο 2Μαζί.

O Γρηγόρης Χέλμης και ο Μιχάλης Πουλαράκης του μεταμοντέρνου τσιπουράδικου «ΜεΖέν», συναντώνται με τον σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζο και δημιουργούν μία υβριδική τσιπουροποσία με χαρακτήρα fine dining. Με έναν άκρως δημιουργικό τρόπο λοιπόν, για μία και μόνο βραδιά, στα τραπέζια του 2Μαζί θα δώσουν δυνατά το «παρών» πιάτα εμπνευσμένα από κλασσικούς μεζέδες και τσίπουρο ενώ τα «ταιριάσματα» των γευστικών προτάσεων με τα ανάλογα αποστάγματα έχει αναλάβει ο Ανδρέας Διακοδημήτρης. Το μενού της βραδιάς περιλαμβάνει ενδιαφέροντα πιάτα με παιγνιώδεις συνδυασμούς όπως γύρο μπακαλιάρου, τζατζίκι με λαβράκι, σπεντζοφάι με λουκάνικο καλαμαριού, καβουρμά μπακαλιάρου με θαλασσινό αβγό κ.ά.

info
Νίκης 48, Σύνταγμα, τηλ. 210 3222839, τιμή: 55€/άτομο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr