Μερικά από τα πιο αξιόλογα κρητικά κρασιά θα φιλοξενηθούν στις 12 Ιουνίου στο Βασίλαινας συνοδεύοντας ένα μενού που θα δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Η οικογένεια Δουλουφάκη ασχολείται με την παραγωγή κρασιού από το 1930 και στο τιμόνι του οινοποιείου βρίσκεται πλέον ο Νίκος Δουλουφάκης, που εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της οικογένειας. Μάλιστα, θα είναι παρών στη βραδιά για να συστήσει πέντε χαρακτηριστικά κρασιά του κτήματος και για να εξιστορήσει σε όσους παρευρεθούν την πορεία του οινοποιείου. Τα κρασιά θα σερβιριστούν με ένα μενού ισάριθμων πιάτων που επιμελείται ο σεφ Μανώλης Γαρνέλης σε συνεργασία με τον sommelier Χάρη Χρυσικόπουλο.

Menu
Ταρτάρ Φαγκρί
ανανάς | φύκια | μοσχολέμονο
Αφρώδης Λευκός, Βιδιανό

Σολομός
κουνουπίδι | ginger |κρέμα από ψητά λεμόνια
Alargo, Ασύρτικο

Λαυράκι
τσιγαριαστά χόρτα | σάλτσα βουτύρου
Άσπρος Λαγός Λευκός, Βιδιανό

Αρνί Picanha
τοπιναμπούρ | ψητό μαρούλι | σαλάτα σινάπι
Άσπρος Λαγός Ερυθρός, Cabernet Sauvignon

Μπάρα σοκολάτας
ganache καφέ| μέλι | chili | σορμπέ λίτσι
Ήλιος Γλυκός, Λιάτικο

info
Βρασίδα 13 (περιοχή Hilton), τηλ. 210 7210501. Κόστος: 45€ / άτομο.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr