Tη Δευτέρα 18 Μαρτίου, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το επιστημονικό συνέδριο, με θέμα «Το ψητοπωλείο του μέλλοντος» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στο επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με ενδιαφέρουσα θεματική όπως η κλαδική έρευνα για συμπεριφορά του καταναλωτή με στόχο να παρουσιαστούν η συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού αναφορικά με την σχέση ποιότητας-τιμής, το επώνυμο προϊόν καθώς και οι νέες τάσεις στη διατροφή. Οι ενότητες όμως που αναμένεται να προσελκύσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτές που επικεντρώνονται στην τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα online παρακολούθησης των προϊόντων με αυτόματη ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών καθώς και τις καινοτόμες ψηφιακές ενέργειες για ικανοποίηση των πελατών και αύξηση των πωλήσεων. Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Megas Yeeros.

info
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), 9:30 π.μ, τηλ. 210 5584098

Δείτε επίσης
BBQ: Ο γύρος του κόσμου με μια ψησταριά

Ο γύρος του κόσμου με μία μπριζόλα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr