Η σχολή Grand Foyer ανοίγει τις πύλες της στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου για το πιο απολαυστικό event του Σεπτεμβρίου: Το 1ο φεστιβάλ σοκολάτας!

Εκεί θα μάς περιμένουν πολλές εκπλήξεις, άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και όλα τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες! Το πρόγραμμα του Φεστιβαλ περιλαμβάνει έκθεση με συντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chef της σχολής Grand Foyer με την συνδρομή αποφοίτων της σχολής από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας.

Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να απολαύσουμε και να γευτούμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους και τους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής. Ακόμα, θα μάθουμε μέσα από ένα όμορφο οπτικοποιημένο ταξίδι πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο. Μια ξεχωριστή νότα είναι ο διαγωνισμός με γλυκά με βάση την σοκολάτα που θα υπάρξει με ελεύθερη συμμετοχή και με μεγάλο δώρο μια ολική υποτροφία αξίας 3,000 στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.

Όραμα των διοργανωτών, το Φεστιβάλ Σοκολάτας να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, ως ένας θεσμός στον τομέα του Τουρισμού και της Γαστρονομίας.

info
Λoυίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου (πλησίον μετρό), Τηλ. 210 6910012

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr