Το Chardonnay μπαίνει στο επίκεντρο της επόμενης συνάντησης του Wine Club Thessaloniki, την Τετάρτη 25 Απριλίου, αλλά όχι μόνο του. Για την ακρίβεια εξετάζεται σε σχέση με το «πάντρεμα» του με ελληνικές και ξενικές ποικιλίες.

Φρέσκος ή ώριμος, όποιος και να είναι ο γευστικός χαρακτήρας ενός Chardonnay, η αναμφισβήτητη γοητεία του εστιάζεται στον συνδυασμό: δύναμης, πλούτου και πολυπλοκότητας. Ο συνδυασμός του με πιο αρωματικές ποικιλίες δε, όπως το Sauvignon Blanc και η Μαλαγουζιά, το Μοσχάτο και το Μοσχοφίλερο, αλλά και τα Traminer, Gewürztraminer προσδίδουν πικάντικες νότες και πολυπλοκότητα στο χαρμάνι.

Με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα λοιπόν, οι συμμετέχοντας μαθαίνουν τους λόγους και τα αποτελέσματα του χαρμανιάσματος του Chardonnay με άλλες ποικιλίες και δοκιμάζουν, τυφλά πάντα, δημοφιλείς και καινούργιες ετικέτες.

info
25/4 «Chardonnay και ‘φίλοι’», The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη. Ώρα έναρξης: 20:00.
Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε στο τηλ. 2310 888311 ή στο email info@wineplus.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr