Μια σειρά θεματικών events με πρωταγωνιστές επιλεγμένους guest chefs ετοιμάζει το ατμοσφαιρικό Kinsterna Hotel στη Μονεμβασιά.

Έτσι, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στο 1ο pre X-MAS dinner party, το αρχοντικό θα καλωσορίσει τον βραβευμένο με «Χρυσό Σκούφο» Δημήτρη Δημητριάδη. Πρόκειται για έναν έμπειρο chef με θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια, όπως η Hytra ή το εμβληματικό Noma της Δανίας, που υπογράφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μενού του γνωστού bar-restaurant, Artisanal.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης έχει σχεδιάσει ειδικά γι αυτή τη βραδιά ένα μοναδικό και άκρως ελληνικό μενού που θα παρουσιάσει σε συνεργασία με τον chef του Kinsterna Hotel και την ομάδα του. Το μενού του Δημήτρη Δημητριάδη ακολουθεί την εποχικότητα και στηρίζεται σε επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, στοιχεία που εναρμονίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Kinsterna Hotel, ενώ το pre X-MAS concept, δημιουργεί μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Το event θα ξεκινήσει με signature cocktails και ιδιαίτερες γεύσεις καλωσορίσματος, όπως καπουτσίνο μανιταριών, ραβιόλι ρέβας με καβούρι Μάνης και καπνιστό χέλι με σύγκλινο Μονεμβασιάς, για να συνεχίσει με το κυρίως μενού, που θα περιλαμβάνει την εντυπωσιακή φέτα στο αλουμινόχαρτο, ντολμάδες με μαρούλι της θάλασσας, γαρίδες και χτένια, μπαρμπούνι Μονεμβασιάς με κολοκύθα από το μποστάνι του αρχοντικού, ντόπια σπάλα προβατίνας braise, αλλά και την παραδοσιακή καρυδόπιτα σε μια σύγχρονη εκδοχή!

Κατά τη διάρκεια του 1ου pre X-MAS dinner party, η ζωντανή μουσική, το λαμπερό photo booth με εορταστικά props, αλλά και ένα happening με δώρα για όλους τους καλεσμένους, τονώνουν την ατμόσφαιρα και ενισχύουν την εορταστική διάθεση!

info
Μονεμβασιά, τηλ. 27320 66300, www.kinsternahotel.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr