O executive chef του The Margi, Παναγιώτης Γιακαλής αυτή την Πέμπτη συνδημιουργεί με τον εξίσου ταλαντούχο σεφ Μιχάλη Νουρλόγου το μενού «Shores of the Aegean- Α Farewell», ένα αποχαιρετιστήριο μενού για το τέλος της σεζόν.

giakalisMIXALHS_NOURLOGLOU

Οι δύο σεφ μάς καλούν να δοκιμάσουμε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα πιάτα που φέρουν τις υπογραφές τους, καθώς και κάποια που έχουν σχεδιάσει από κοινού έχοντας σαν στόχο να τιμήσουν τις πρώτες ύλες, τα αρώματα και τη γαστρονομική παράδοση των νησιών του Αιγαίου πελάγους.

Το ειδικό μενού θα περιλαμβάνει έξι πιάτα, μεταξύ των οποίων το Λαβράκι πάνω σε αλμύρα με λευκό ταραμά, Καλαμάρι και αχινοσαλάτα, κοκοράκι μαγειρεμένο με πουρέ καρότου και αμπουρνέλες και άλλα πολλά και νόστιμα.

Η βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία με το Gastronomic Diff.

info
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη. Για κρατήσεις: τηλ. 210 8929165. Μενού 6 πιάτων με κρασί: 67 ευρώ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr