Όλα έτοιμα για το πρώτο σεμινάριο γευσιγνωσίας του Olicatessen για το 2018, που βάζει το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, μαθαίνοντας μας τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων.

Με εισηγητή τον πιστοποιημένο «Pro Olive Oil Expert» Οδυσσέα Βλαχάβα, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελιάς και ελαιολάδου, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ελαιολάδου και ανάπτυξης νέων προϊόντων και στη διοργάνωση σεμιναρίων ελαιολάδου, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μύθους και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ποια είναι τα κριτήρια ποιότητας.

elaioladi1

Στο περιεχόμενο του σεμιναρίου που πραγματοποιείται στο πατάρι του Olicatessen στις 20 Ιανουαρίου, και οι καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι και συμβουλές για τη συσκευασία και την αποθήκευση. Στο τέλος, θα δοκιμαστούν και ελαιόλαδα από την Ελλάδα, την Πορτογαλία καθώς και κάποια ελαττωματικά, για να γίνουν συγκρίσεις.

info
20/1, Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου. Olicatessen, Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313 030286. Κόστος: €30.
Διάρκεια σεμιναρίου: 12:00-15:00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr