Τα ΒορΟινά επέστρεψαν και φέτος στην Αθήνα, συστήνοντας τα εκλεκτά κρασιά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα και το Public Cafe Restaurant στο Σύνταγμα τα τιμάει με σπέσιαλ πλατό τυριών και αλλαντικών που συνδυάζονται ιδανικά με κρασί.

Συγκεκριμένα, το Public Cafe Restaurant έχει επιλέξει εξαιρετικά λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά και τα ταίριαξε με τυριά και αλλαντικά από την Βόρεια Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ατομικό μενού με μόλις 9,90 ευρώ! Το σπέσιαλ μενού, σερβίρεται από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι το ατομικό πλατό τυριών και αλλαντικών από τη Βόρεια Ελλάδα, συνοδεύεται από ένα ποτήρι κρασί δικής σας επιλογής από τη λίστα των ΒορΟινών! Η λίστα περιλαμβάνει τα εξής κρασιά:
Λευκά
* Mosaic, Κτήμα Χατζηβαρύτη
* Τέχνη Αλυπίας, Κτήμα Τέχνη Οίνου
* Παράγκα, Κτήμα Κυρ Γιάννη
Ροζέ
* Κατώγι Αβέρωβ ημίξηρο ροζέ
Κόκκινα
* Κτήμα Κατώγι Αβέρωφ
* Mosaic, Κτήμα Χατζηβαρύτη

info
Public, Πλ. Συντάγματος. Ώρες λειτουργίας: 9:00-23:00. Κόστος: 9,90€ / άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr