Δύο πολύ γιορτινές προτάσεις έχουν για εμάς τα εστιατόρια Nice n Easy στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, που στρώνουν γιορτινά τραπέζια για τις δύο Παραμονές.

Πιάτα ευφάνταστα και νόστιμα, μαγειρεμένα με ελληνικά προϊόντα, οργανικά ποιοτικά υλικά και βιολογικές εκλεκτές πρώτες ύλες, περιμένουν να μας χαρίσουν μια ιδιαίτερη γιορτινή και απολαυστική εμπειρία.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν, το μενού ξεκινάει με amuse bouche (χτένι με ντούγια και καλαμπόκι) και συνεχίζετε με βελουτέ σούπα κάστανο με πρόβειο προσούτο και κρουτόν με τρούφα και καπνιστό χέλι με κρέμα παντζάρι, βιολογική γύρη και αέρα κάφιρ. Για κυρίως, επιλέγουμε ανάμεσα σε γαλοπούλα με γέμιση, γλυκοπατάτα, λαχανάκια Βρυξελλών και jus γαλοπούλας ή αρνί με κρουστά μυρωδικών, κάστανα, γλυκοπατάτα και λεβάντα jus αρνί. Και για επιδόρπιο, λαχταριστή Μont Βlanc. (Κόστος: Κολωνάκι: 40€/άτομο – Κηφισιά: 45€/άτομο – Loft: 65€/άτομο με τη συνοδεία live performance από την Ιωάννα Σεβοπούλου)

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι, το μενού ξεκινάει με ceviche αστακού με κονσομέ θαλασσινών, τραγανά λαχανικά και crispy χοιρινό, σούπα από ψητή γλυκοκολοκύθα με πικάντικο ξύγαλο και λάδι φουντούκι και αβγό πάνε με φιστίκι Αιγίνης, πανσέτα μεσκλαν και vinaigrette λεβάντα. Για κυρίως, επιλέγουμε ανάμεσα σε χοιρινό με κυδώνια, μανιτάρια king oyster και σάλτσα porto φασκόμηλο ή πάπια με πράσο μπρεζέ, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και jus πάπιας με βανίλια. Το επιδόρπιο της βραδιάς είναι dome σοκολάτας με crumble κουραμπιέ, βατόμουρα και λευκή μους με γιαούρτι. (Κόστος: Κολωνάκι: 50€/άτομο – Κηφισιά: 55€/άτομο – Loft: 65€/άτομο με τη συνοδεία live performance από την Ιωάννα Σεβοπούλου)

Και φυσικά, μην ξεχνάτε και το brunch της Πρωτοχρονιάς, στο εστιατόριο στο Κολωνάκι που μας επαναφέρει μετά το ξενύχτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με προτάσεις από χορταστικά πιάτα, που ετοιμάζονται με βιολογικά προϊόντα.

info
Ομήρου 60, Κολωνάκι, τηλ. 210 3617201 / Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8082014.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr