Ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ διοργανώνεται στην Αθήνα, από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, αφιερωμένο αποκλειστικά στις χειροποίητες μπίρες, γνωστές και ως craft.

Το 1ο Athens Craft Beer Festival πραγματοποιείται στο Κτήριο Νο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και σε αυτό συμμετέχουν 34 μικροζυθοποιίες, από την Ελλάδα αλλά και τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Δανία, τη Ισπανία, την Κροατία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, τη Σουηδία και την Τσεχία. Περισσότερες από 170 μπίρες, όλες σπάνιες, πολλές εκτός αγοράς, πρωτοεμφανιζόμενες ή φτιαγμένες αποκλειστικά για το φεστιβάλ, πρόκειται να παρουσιαστούν αυτό το τριήμερο.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης τρία εστιατόρια, που θα προσφέρουν διαφορετικά street food μενού το καθένα. Όσο για τη μουσική, αγγλόφωνες ελληνικές μπάντες που θα παίζουν ζωντανά μπλουζ, κάντρι, ροκαμπίλι, ροκ, σόουλ κ.ά.

Σημειώνεται ότι το εισιτήριο εισόδου στο φεστιβάλ κοστίζει 3€ και περιλαμβάνει αναμνηστικό γυάλινο ποτήρι. Οι μπίρες κοστίζουν 1€ για δοκιμή τα 50ml και 4-6€ οι περισσότερες για ένα γεμάτο ποτήρι 375ml.

info
1ο Athens Craft Beer Festival, Κτήριο Νο 56, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο 17:00-01:00 / Κυριακή 14:00-23:00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr