Αποφάσισες ότι θέλεις να γιορτάσεις τη φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών, κάνοντας μία γιορτινή έξοδο; Σου έχουμε 4 εστιατόρια, που έχουν ετοιμάσει σπέσιαλ μενού για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

Nice n Easy / Κηφισιά & Κολωνάκι
Τα εστιατόρια Nice n Easy έχουν καθιερώσει πλέον να γιορτάζουν Thanksgiving κάθε χρόνο, την 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου. Έτσι και φέτος, τα εστιατόρια στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, σερβίρουν το κλασικό thanksgiving μενού τους, που περιλαμβάνει βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με τραγανό προσούτο, ψητή γαλοπούλα με βελούδινο πουρέ γλυκοπατάτας, λαχανάκια Βρυξελλών με τραγανό μπέικον, γέμιση από κάστανα και κράνα σε σάλτσα ψητού και για το τέλος, μηλόπιτα με παγωτό (κόστος: €27 / άτομο). Παράλληλα, για όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία αυτού του γεύματος, υπάρχει και φέτος η δυνατότητα να παραγγείλουν εκ των προτέρων ολόκληρη ψητή γαλοπούλα, που έρχεται στο τραπέζι ως έχει, για την κόψουν οι ίδιοι και να την προσφέρουν στους αγαπημένους τους.

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, τηλ. 210 3617201 / Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8082014.

Chefi Grill
Μία ξεχωριστή πρόταση για την Ημέρα των Ευχαριστιών, έχει και το Chefi που μας προτείνει παραδοσιακές συνταγές της Βόρειας Αμερικής με δημιουργικές πινελιές από την ομάδα του εστιατορίου. Στο thanksgiving μενού περιλαμβάνονται βελουτέ κολοκύθας με τζίντζερ και σπιτικά κρουτόν παρμεζάνας, πατατοσαλάτα με Caesar dressing και τραγανό προσούτο, καθώς και την καθιερωμένη γαλοπούλα με γέμιση κάστανο, σταφίδες και κάσιους που συνοδεύεται από σως cranberry και γλυκοπατάτα και για το τέλος, signature Chefi μηλόπιτα crumble με σως καραμέλα και παγωτό βανίλια (κόστος: €30 / άτομο). Σημειώνεται ότι το πρώτο seating θα είναι στις 19:00, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν νωρίς τη βραδιά τους, ενώ υπάρχει και περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Περικλέους 31, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815774.

Zonars
To Zonars γιορτάζει και φέτος την Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα ειδικό εορταστικό μενού την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου. To μενού των ορεκτικών περιλαμβάνει σούπα γλυκοκολοκύθας με κρουτών βουτύρου, τρυφερά σαλατικά με blue cheese, πράσινο μήλο και καραμελωμένα φουντούκια. Το κυρίως πιάτο είναι ψητό φιλέτο στήθος γαλοπούλας με λαχανάκια Βρυξελών, bacon, πουρέ γλυκοπατάτας με καρότα, cranberry jam και gravy sauce ενώ το επιδόρπιο θα είναι cheesecake κολοκύθας.

Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, Τηλ. 210 3251 430

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr