Δύο γιορτές σου δίνουν μια καλή αφορμή να επισκεφτείς το Κτήμα Αβαντίς το διήμερο 9 και 10 Μαΐου. Ο λόγος για τις φετινές Ανοιχτές Πόρτες που συνδυάζονται με τα 20α γενέθλια του οινοποιείου.

Οι Έλληνες οινοπαραγωγοί ανοίγουν τις πόρτες των οινοποιείων τους και τη φετινή χρονιά, υποσχόμενοι ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις που θα λατρέψει κάθε οινόφιλος. Το Κτήμα Αβαντίς ακολουθώντας την παράδοση συμμετέχει στις Ανοιχτές Πόρτες 2015, ενώ φέτος με αφορμή και τη συμπλήρωση των 20 χρόνων του οινοποιείου του μας καλεί να ζήσουμε την απόλυτη οινοτουριστική εμπειρία.

ktima-avantis-2

Για το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου λοιπόν, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο κατά τις Ανοιχτές Πόρτες γίνονται ξεναγήσεις στο κτήμα, περιήγηση στον αμπελώνα και, φυσικά, γευστικές δοκιμές όλων των κρασιών -ευκαιρία να δοκιμάσεις και το Syrah τους, το προσφάτως βραβευμένο με διπλό χρυσό μετάλλιο (3η υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 5.000 κρασιά) στον διαγωνισμό China Wine & Spirits Awards.

Παράλληλα βέβαια, έχουν ετοιμάσει και κάποιες ακόμη εκπλήξεις. Στο πλούσιο πρόγραμμα τους, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, περιλαμβάνονται δύο γευστικές δοκιμές που θα συζητηθούν, εκδηλώσεις αποκλειστικά για τις κυρίες, αλλά και ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς φίλους του Κτήματος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί σε λίγες μέρες, ωστόσο είναι σίγουρο ότι δεν του λείπουν το κέφι και η γιορτινή διάθεση. Το σημαντικότερο; Θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς τα κρασιά στο φυσικό χώρο παραγωγής τους, να γνωρίσεις τους ανθρώπους πίσω από τις ετικέτες, να χαλαρώσεις και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου για τα κρασιά. Όσο για το dress code, η συμβουλή των ανθρώπων του Κτήματος Αβαντίς είναι όσο πιο απλό τόσο πιο καλό, άλλωστε θα βρίσκεσαι δίπλα σε αμπέλι!

ktima-avantis-3

info
Ανοιχτές Πόρτες, 9 – 10 Μαΐου, 11:00 – 19:00,  Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς, Μύτικας Ευβοίας. Πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης στο site του κτήματος www.avantisestate.gr και στο τηλ. 22210 55350.

Δείτε περισσότερα για τις Ανοιχτές Πόρτες εδώ:
«Ανοιχτές Πόρτες 2015». Κάνουμε «ντου» στα ελληνικά οινοποιεία

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr