Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το παγκόσμιο συνέδριο για επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας επανέρχεται στις 10 Δεκεμβρίου με περισσότερους καλεσμένους και πλούσια θεματολογία.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CVK Park Bosphorus και σκοπός των διοργανωτών είναι να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και επιχειρηματίες από την Τουρκία- και όχι μόνο- όπου θα μοιράζονται τις εμπειρίες και τη δική τους προοπτική αναφορικά με τα γαστρονομικά δρώμενα σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια να καταστήσουν την Τουρκία ως γαστρονομικό προορισμό, αναδεικνύοντας παράλληλα τα στοιχεία της τουρκικής κουζίνας και εκτός των τοπικών τους συνόρων.

chef

Το line up των ομιλητών
Ανάμεσα στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται και δυνατά ονόματα που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στο παγκόσμιο γαστρονομικό προσκήνιο όπως ο Albert Adria (με concepts που έχουν συζητηθεί για την πρωτοτυπία τους), ο Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), η Elena Arzak (εστιατόριο Arzak και μία από τις σημαντικότερες γυναικείες παρουσίες του χώρου), o Josean Alija, σεφ του Nerua που φέτος βρίσκεται στην 55η θέση της λίστας με τα καλύτερα του κόσμου, ο Andre Lima de Luca, ένας από τους πιο σημαντικούς steak chefs της Βραζιλίας, ο Antonio Carluccio, σεφ και ιδρυτής της Carluccio’s, μιας από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες ιταλικής κουζίνας παγκοσμίως, ο Gianluca Fusto, φημισμένος Ιταλός ζαχαροπλάστης, γνωστός και ως «αρχιτέκτονας της ζαχαροπλαστικής», ο Regis Marcon, ένας από τους σεφ του εμβληματικού γαλλικού εστιατορίου Regis & Jacques Marcon, Τούρκοι σεφ που συνεργάζονται με βραβευμένα εστιατόρια σε Τουρκία και εξωτερικό κ.ά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr