Φέτος τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Bασιλόπουλος σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο μας προσκαλεί σ’ ένα διήμερο φεστιβάλ αγάπης και προσφοράς, αφιερωμένο στα παιδιά και στις Οργανώσεις «Home Project» και«Φίλοι του Παιδιού».

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη… να μας αγκαλιάσει με την αγάπη του», το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένες δράσεις, στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ αγάπης και προσφοράς, οι μικροί επισκέπτες του Παιδικού Μουσείου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε 2 ειδικά σχεδιασμένα διαδραστικά εργαστήρια, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως και τις16:00. Στο πρώτο εργαστήριο με Χριστουγεννιάτικες υγιεινές λιχουδιές συμμετέχουν ο σεφ Γιώργος Τσούλης και εκπαιδευτικοί του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας. Εκεί, τα παιδιά θα πλάσουν χριστουγεννιάτικα υγιεινά τρουφάκια για τα ίδια και για τα παιδιά των δύο Οργανισμών και θα τα τοποθετήσουν σε ειδικό Χριστουγεννιάτικο κουτί μαζί με την προσωπική τους ευχή. Το δεύτερο εργαστήρι περιλαμβάνει οικολογικά στολίδια, όπου τα παιδιά θα μάθουν πώς να προστατεύουν το περιβάλλον και θα ζωγραφίσουν οικολογικά στολίδια για πιο «Πράσινα» Χριστούγεννα.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες συνεχίζονται από τις 11:00 έως τις 14:30, ενώ στην «παρέα» προστίθενται και τα παιδιά των Οργανώσεων «Home Project» και «Φίλοι του Παιδιού», τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες και να γιορτάσουν μαζί με τον σεφ Γιώργο Τσούλη.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ, όλα τα παιδιά θα πάρουν ένα γλυκό δώρο, τα χειροποίητα γλυκίσματα από τους μικρούς Αϊ Βασίληδες του Σαββάτου, ενώ, ταυτόχρονα, η ΑΒ θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικα δώρα και βασικά είδη διατροφής, τα οποία αντιστοιχούν σε 2.000 «Δώρα Αγάπης» για τις ανάγκες των δύο Οργανισμών.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr