Η έκθεση που εξελίσσεται σε θεσμό άνοιξε και φέτος τις πόρτες της για να υποδεχτεί στο νέο της χώρο, την Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, 80 παραγωγούς αποκλειστικά εξαίρετων προϊόντων γαστρονομίας από όλη την Ελλάδα και πάνω από 8.000 επισκέπτες.

Για να γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης αυτόν τον πλούτο, διοργανώθηκε μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις, σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις.

Επιπρόσθετα, δημιούργησαν δύο ακόμη θεσμούς, τα «Βραβεία Κοινού» όπου προσκάλεσαν τους επισκέπτες της έκθεσης όχι απλώς να δοκιμάσουν τα προϊόντα της αλλά και να τα αξιολογούν, καθώς και τα βραβεία «Specialist Awards» όπου ειδικοί γευσιγνώστες δοκίμασαν και βαθμολόγησαν 120 προϊόντα, το κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά με άριστα το 15, από τα οποία βραβεύθηκαν τα καλύτερα στις κατηγορίες: Παράδοση, Ελιά, Μέλι, Γεύση, Καινοτομία, Συσκευασία. Μετά από τη φετινή μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2021.

info
www.gourmetexhibition.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr