Παραγωγοί από όλη την Ελλάδα συγκεντρώνονται και φέτος στην Gourmet Exhibition της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας εκλεκτά, παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα προϊόντα.

Για ένα τριήμερο, στις 6, 7 και 8 Απριλίου η Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, γεμίζει με τουλάχιστον 80 παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, εκεί βρίσκουμε παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα τρόφιμα, μερικά από τα πιο κρυφά εδέσματα του τόπου μας, ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.

Από την 3η Gourmet Exhibition δεν λείπει το καθιερωμένο πια Olive Bar, με συνεχείς γευσιγνωσίες ελαιολάδων και ελιών, ενώ προστίθεται και το πρωτοποριακό Deli Bar με δεκάδες γευσιγνωσίες προϊόντων, όπως μέλια, ροφήματα, βότανα, σοκολάτες, χορτοφαγικά προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 48 διαφορετικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια επιμόρφωσης για τα ελληνικά ελαιόλαδα, σεμινάριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών, διαλέξεις ανθρώπων του δημόσιου βίου που καταθέτουν την εμπειρία τους και τράπεζες γευσιγνωσίας με αρμονικό συνδυασμό προϊόντων. Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας προϊόν, για τα Βραβεία Κοινού.

Η έκθεση προσελκύει εκθέτες από όλες τις περιοχές της χώρας και φιλοξενεί αγοραστές κυρίως από την Ευρώπη, αλλά όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης διοργανώνονται πολύ καλά μελετημένες εκδηλώσεις για να ωφεληθούν και τα δύο μέρη. Η πλειονότητα των εκδηλώσεων στοχεύει κυρίως στην προώθηση του επιχειρείν. Το ευρύ κοινό που επισκέπτεται την έκθεση είναι ελεύθερο να συμμετέχει, να δοκιμάζει και να αγοράζει τα προϊόντα που εκτίθενται.

info
3η Gourmet Exhibition, 6-7-8 Απριλίου, Αποθήκη Γ’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, www.gourmetexhibition.com
Ώρες λειτουργίας: 6 Απριλίου 13:00-21:00, 7 Απριλίου 11:00-21:00, 8 Απριλίου 11:00-17:00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr