Η Σαντορίνη, η Χαλκιδική και η Μύκονος είναι ίσως οι δημοφιλέστεροι ελληνικοί προορισμοί. Αλλά επειδή οι διακοπές αργούν ακόμη, βάζουμε πλώρη για Κηφισιά, όπου το εστιατόριο Artisanal έχει ετοιμάσει για τον Μάρτιο 3 μοναδικές γαστρονομικές βραδιές με 3 βραβευμένους σεφ, που έχουν αφήσει το μαγειρικό τους στίγμα στους παραπάνω προορισμούς.

ANOIGMA-VASILIS-MOURATIDIS
O Θοδωρής Παπανικολάου, σεφ του εστιατορίου Σελήνη στην Σαντορίνη

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Παπανικολάου, σεφ του εστιατορίου Σελήνη στην Σαντορίνη, ο Βασίλης Μουρατίδης, σεφ του Squirrel στην Χαλκιδική και ο Αθηναγόρας Κωστάκος, σεφ του Bill & Coo στην Μύκονο, μπαίνουν στην κουζίνα του Artisanal στις 1, 8 και 15 Μαρτίου αντίστοιχα, ενθουσιάζοντας και το αθηναϊκό κοινό με τις λαχταριστές δημιουργίες τους.

athinagoras-kostakos1
O Αθηναγόρας Κωστάκος, σεφ του Bill & Coo στην Μύκονο

Και επειδή δεν είναι είναι πάντα εύκολο να δοκιμάσετε τα πιάτα τους στους παραπάνω προορισμούς, φροντίστε να κλείσετε τραπέζι άμεσα στο Artisanal.

papanikolaou

info
1, 8 & 15 Μαρτίου. Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 210 8086111.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr