Τα καλύτερα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα της χώρας συγκεντρώνονται για ένα τριήμερο, από τις 14 ως τις 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα και το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, αναδεικνύοντας τον πλούτο του κλάδου.

gala

Το μεγάλο αυτό ραντεβού της γαλακτοκομίας αποτελεί τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τους τομείς της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας. Περιλαμβάνει δε έκθεση τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, συνέδριο για το μάρκετινγκ και την προώθηση του κλάδου, καθώς και διαγωνισμό ελληνικών τυριών. Επιπλέον, στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιείται και αναπαράσταση τυροκόμισης σε πραγματικές συνθήκες!

Η φετινή έκθεση, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, βιομηχανίες και βιοτεχνίες γάλακτος, τυροκομεία, εταιρίες επεξεργασίας γάλακτος και εταιρίες προϊόντων με βάση το γάλα (παγωτά, σοκολάτες, κρέμες κλπ.), συνεταιρισμοί, δήμοι, περιφέρειες και επιμελητήρια, καλύπτει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου και είναι ο ιδανικός τόπος προβολής προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών.

tyri1

Από το φεστιβάλ, δεν λείπουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, όπως γευσιγνωσίες τυριών, γαστρονομικές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά.

info
14-16 Οκτωβρίου, 4o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Νέο Φάληρο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr