Για 4η συνεχή χρονιά το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει τη μαγευτική Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό του καλοκαιριού με το φεστιβάλ – θεσμό που φέτος ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου και διαρκεί έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

gastronomy_2

gastronomy_3

Με βάση το σταθερό στόχο να εμπλουτισθεί το τρίπτυχο «φύση, θάλασσα και ήλιος», η φετινή βερσιόν του φεστιβάλ γίνεται ακόμα πιο ανάλαφρη και ανοιχτή. Για 13 συνεχόμενα σαββατόβραδα, γνωστοί σεφ θα δημιουργούν μοναδικά πιάτα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και του Πόρτο Καρράς. Καλοκαιρινές γαστριμαργικές δημιουργίες θα κατακλύσουν το Crystal’s Restaurant, το εστιατόριο του resort στο ξενοδοχείο Meliton 5* με την εξαιρετική θέα στη μαρίνα του Porto Carras και στην απέραντη θάλασσα της Χαλκιδικής . Η αυλαία φέτος ανοίγει με τον Ανδρέα Κλαυδιανό το Σάββατο 17 Ιουνίου, ενώ στις 24 ακολουθεί ο Πατήρ Επιφάνιος που θα παρουσιάσει και αναδείξει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τη νοστιμιά της αγιορείτικης κουζίνας. Τη σκυτάλη για τα υπόλοιπα σαββατόβραδα του καλοκαιριού παίρνουν σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Μαρία Εκμεκτσίογλου, η Ντίνα Νικολάου και πολλοί άλλοι κορυφαίοι βραβευμένοι επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής καθώς και προσωπικότητες της εγχώριας γαστρονομίας. Την εμπειρία των επικούρειων δείπνων συμπληρώνει μια σειρά από εκλεκτές οινικές επιλογές του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Δείτε επίσης
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και φύγαμε για Porto Carras

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr