Μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τροφίμων και ποτών επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά πλήρως ανανεωμένη, ανοίγοντας τις πόρτες της από 26 έως 29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Μικροί παραγωγοί με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές αναγνωρισμένες εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό «παρών», σε μια έκθεση που τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που που επιμένουν… ελληνικά. Μάλιστα, σημειώνουμε ότι φέτος στην εν λόγω έκθεση την τιμητική τους έχουν τα μοναστηριακά προϊόντα.

DIO_6305-2-1370x770

Με τιμώμενη περιοχή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι διοργανωτές ανεβάζουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα επενδύοντας στην εξωστρέφεια και τις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της έκθεσης εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων του τουρισμού και επισιτισμού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές.

MAGEIREYOUME-LAZAROU

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει ένα τετραήμερο με ποικιλία γευστικών εκπλήξεων με προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους σεφ και bartenders, σεμινάρια με κορυφαίους sommelier και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018» σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων. Τέλος, οινοποιοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος θα δώσουν το «παρών» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, καθώς εγκαινιάζεται η νέα της εξειδικευμένη ενότητα «Τα κρασιά της Ελλάδας». Πρόκειται για μια μοναδική οινική συνάντηση, η οποία θα αναδείξει τόσο τα ελληνικά κρασιά όσο και το σημαντικό έργο των τοπικών οινοποιών.

Τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 αναλαμβάνει και φέτος η RM International.

info
26-29 Ιανουαρίου
Ωράριο: 26/1: 12.00 – 21.30, 27-28/1: 10.00 – 21.30, 29/1: 10.00 – 17.00
Για προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr πατήστε εδώ
Δωρεάν είσοδος για επαγγελματίες τροφίμων (με πρόσκληση)
www.expotrof.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr