Το ελληνικό brand, που έχει κερδίσει επάξια μια θέση στις κουζίνες μας, γιόρτασε πρόσφατα τα 50α του γενέθλια, με μια μεγάλη γιορτή – ύμνο σε κάθε μία από αυτές τις 5 δεκαετίες.

Στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα βρεθήκαμε πρόσφατα δημοσιογράφοι, bloggers, συνεργάτες και εργαζόμενοι του Ομίλου Sarantis, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον μισό αιώνα παρουσίας Sanitas σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Στην όμορφη γιορτή που στήθηκε στην πράσινη αυλή της σχολής δοκιμάσαμε γλυκά εμπνευσμένα και από τις 5 δεκαετίες, τα οποία όπως και το μενού είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Κυριάκος Μελάς, παρέα με δροσερά cocktails και υπό τους ήχους της μουσικής που ανέλαβε ο D.J. Μιχάλης Καλφαγιάννης.

SANITAS4

«Έχει περάσει κιόλας μισός αιώνας από την πρώτη φορά που η Sanitas μπήκε στα ελληνικά νοικοκυριά σε μορφή αλουμινόχαρτου και καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά. Λίγα brands έχουν καταφέρει να έχουν μια τέτοια πορεία στον χρόνο. Μια πορεία ανοδική σε πωλήσεις και μερίδια, αλλά περισσότερο μια πορεία συνεχούς εμπιστοσύνης από τους Έλληνες καταναλωτές. Ταυτόχρονα, μέσα σ’ αυτό το δύσκολο, όπως όλοι γνωρίζουμε, οικονομικό περιβάλλον η Sanitas συνεχίζει με την ίδια συνέπεια και σεβασμό προς τον καταναλωτή να προσφέρει ποιοτικά και προσιτά σε τιμή προϊόντα για το ελληνικό σπίτι. Με την ίδια ακριβώς συνέπεια σκοπεύουμε να συνεχίσουμε», δήλωσε η Δέσποινα Σαμουλαδά, Group Brand Manager Household Products Sarantis Group.

Highlight της βραδιάς βέβαια, ήταν το βίντεο «αναμνήσεων» που προβλήθηκε και στο οποίο συμμετείχαν η Θέμις Καρδιόλακα με τη γιαγιά της όπως και οι Κωστής, Άρης και Δημήτρης Αλβανός. Σαν ταινία μικρού μήκους που περιέγραφε με τον πιο γλυκό τρόπο την πορεία των προϊόντων της εταιρείας στη ζωή μας!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr