Το φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, έρχεται την Παρασκευή 7 Ιουνίου στον χώρο του Φάρου στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πρωτοβουλία του Difford’s Guide Greece που ξεκίνησε με στόχο να πάρουν τα ελληνικά αποστάγματα την θέση που τους αξίζει στο μπαρ αλλά και στην συνείδηση των bartenders στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζεται και το πλούσιο φετινό πρόγραμμα μάς δίνει πολλούς λόγους για να το επισκεφτούμε.

Για μία ολόκληρη ημέρα από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, κορυφαίοι παραγωγοί και bartenders από όλη την Ελλάδα, θα σερβίρουν cocktail με ελληνικό twist σε πάνω από δέκα διαφορετικά bar, αυτό είναι και η βάση του σκεπτικού της διοργάνωσης. Τα καλύτερα cocktail bar της Αθήνας θα παρουσιάζουν τα δικά τους Aegean cocktails στην διάρκεια του φεστιβάλ, στα μπαρ των παραγωγών, θα φτιάξετε τα δικά σας cocktail στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του «fun cocktail making», όπου ακολουθώντας τις οδηγίες των επαγγελματιών ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το «Stories By The Storytellers», με παρουσιάσεις από κορυφαίους bartenders που θα διηγούνται ιστορίες εμπνευσμένες από την ιστορία, την κληρονομιά, την τοπικότητα, την τεχνοχνωσία των ελληνικών προϊόντων και αποσταγμάτων.

Στο πλαίσιο του 2ου Aegean Cocktails & Spirits, και ξεκινώντας από τις 5 Ιουνίου, κορυφαία cocktail bar από όλη την Ελλάδα, θα δημιουργήσουν δικές τους συνταγές με τα προϊόντα των παραγωγών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και θα τα σερβίρουν σε προνομιακή τιμή. Έτσι για 5 ημέρες, θα διαθέτουν ένα ξεχωριστό Aegean Cocktails & Spirits κατάλογο cocktail μέσα από τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα cocktail τους με ελληνικό twist σε χαμηλότερη τιμή! (η λίστα θα ανακοινωθεί στα social media του Aegean Cocktails & Spirits και το Diffords Guide).

info
7 Ιουνίου, 14:00-22:00, Φάρος, ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος). Γενική είσοδος την ημέρα του φεστιβάλ: €10 (περιλαμβάνει 3 cocktail). Προπώληση μέσω του viva.gr: €10(περιλαμβάνει 3 cocktail) https://www.viva.gr/tickets/festival/idrima-stayros-niarxos/aegean-cocktails-spirits-festival/

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr