Άλλος ένας στόχος γίνεται πραγματικότητα. Τα ελληνικά αποστάγματα παρουσιάζονται στην παγκόσμια αγορά του μπαρ μέσω ενός διαγωνισμού international επιπέδου που προάγει την ελληνικότητα και τα προωθεί σε ένα νεανικό και παγκόσμιο κοινό.

Πρόκειται για τον πρώτο generic διαγωνισμό ελληνικών αποσταγμάτων που θα ξεκινήσει το 2021 στην Ελλάδα και θα συνεχιστεί σε ετήσια βάση απευθυνόμενος στην παγκόσμια μπαρ σκηνή. «Μέσα από το διαγωνισμό «χτίζουμε» από κοινού το Brand Name Ελλάδα και στο χώρο των αποσταγμάτων και του μπαρ αλλά και την νοοτροπία ότι σε μια τουριστική χώρα τα μπαρ οφείλουν να έχουν τοπικές κατηγορίες και brand καθώς και κοκτέιλ με τοπικότητα και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Τα σύγχρονα μπαρ αποτελούν κομμάτι του εγχώριου γαστρονομικού τουρισμού. Προωθούμε την «εμπειρία Ελλάδα», υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και μετατρέποντας τους επισκέπτες της χώρας μας σε πρεσβευτές των προϊόντων μας», υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του διαγωνισμου.

Κρατήστε τις ημερομηνίες
* Δυνατότητα υποβολής συμμετοχής των αποσταγμάτων στον διαγωνισμό μέχρι: 9 Αυγούστου
* Άνοιγμα πλατφόρμας για υποβολή συνταγών από τους bartenders: 23 Αυγούστου – 12 Σεπτεμβρίου
* Ημερομηνία διεξαγωγής τελικού: 26 Σεπτεμβρίου στον Φάρο, ΚΠΙΣΝ (Covid Free Event – By Invitation Only)

Όλες οι λεπτομέρειες στο www.diffordsguide.com

Δείτε επίσης:

Cocktail hour στο σπίτι με τρεις μοναδικές προτάσεις

Φτιάχνουμε την τέλεια σπιτική Μargarita κοκτέιλ

Midnight Stinger: Το κοκτέιλ που απαιτεί ένα διάσημο ιταλικό λικέρ

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr