Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Λάρισας τραβά τα βλέμματα της bartender σκηνής για μια βδομάδα. Από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου, λοιπόν, οργανώνεται το δεύτερο Engage – Αγκαζέ, μια γιορτή για το cocktail με guest bartendings από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα η πόλη της Λάρισας θα φιλοξενήσει πέρα από το opening και το closing party του event την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη (10 & 11 Μαΐου) pop up bars, after parties, food trucks και mobile cocktail bars, που θα στηθούν σε διάφορα σημεία.

Danilo_Grenci

Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενούνται: από το Λονδίνο οι Aidan Bowie (Dandelyan, #3 World’s 50 Best Bars 2016), Dan Garnell (Happiness Forgets, #10 World’s 50 Best Bars 2016), Jake O’Brien Murphy (Callooh Callay, #48 World’s 50 Best Bars 2016) και Rosey Mitchell (69 Colebrooke Row), ενώ από το Παρίσι οι Adama Ballo (Lockwood), Aurélie Panhelleux (CopperBay), Danilo Grenci (Bluebird), Hadrien Moudoulaud Ruel (Bonhomie), Keïla Urzaiz de Calignon (Little Red Door, #24 World’s 50 Best Bars 2016) και Nicolas Munoz (Bespoke). Τα αθηναϊκά bars που θα συμμετέχουν είναι τα: A for Athens, 42, The Clumsies (#9 World’s 50 Best Bars 2016), Noel, Mr. Peacock, Odori Vermuteria di Atene, Upupa Epops. Θα συμμετέχουν επίσης τα Vogatsikou 3, La Doze και Cocktail Bar από τη Θεσσαλονίκη, Groove από τον Βόλο, Cadillac Records και Charlot από την Καρδίτσα, Χάλαβρο από το Ηράκλειο.

BarEngage2016-1

Το Engage – Αγκαζέ είναι μία πρωτότυπη διοργάνωση που την επιμέλειά της υπογράφουν η πλατφόρμα για το bartending Kintsugi Project, το Kubrick – Pure Social Club, το λαρισαϊκό bar και ο bartender Άρης Μακρής, ο οποίος είναι bar manager στο παρισινό Le Syndicat.

info
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη fb page του Bar Engage καθώς και στο website www.bar-engage.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr