Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τα καταπληκτικά πιάτα του τριάστερου σεφ Jerome Serres στο La Suite Lounge, έχεις ένα πολύ καλό λόγο να το προγραμματίσεις για Παρασκευή ή Σάββατο, μιας και τότε γίνεται και live cooking από τους σεφ του ξενοδοχείου.

IMG_3613-FINAL

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, που λες και αυστηρά ως το τέλος του μήνα, δοκιμάζεις υπέροχα πιάτα όπως χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, φουά γκρα με κρέμα λεμονιού, παέγια με θαλασσινά, καλαμάρι τηγανητό με καπνιστή μελιτζάνα και άλλα πολλά από buffet degustation. Το καλύτερο; Έχεις την ευκαιρία να δεις τους σεφ του ξενοδοχείου να τα δημιουργούν.

info
Παρασκεύή & Σάββατο, ως τις 30/01 – Buffet degustation & live cooking, La Suite Lounge, ξενοδοχείο St. George Lycabettus, Κλεομένους 2, Αθήνα, τηλ. 210 7416191. Κόστος: 30 ευρώ το άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr