Το 9ο Cellier Wine Fair υπόσχεται να κάνει αυτή την Κυριακή μας πιο ενδιαφέρουσα, αλλά και πιο γευστική με οινογνωσίες και άλλες εκδηλώσεις με θέμα το κρασί.

Η φετινή οινική διοργάνωση θα είναι και η μεγαλύτερη, καθώς αναμένονται πάνω από 40 Έλληνες και ξένοι παραγωγοί – συνεργάτες των Cellier, οι οποίοι θα παρουσιάσουν κρασιά, ποτά, delicatessen και άλλα προϊόντα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν εκλεκτά προϊόντα τους και όχι μόνο.
Στο 9ο Cellier Wine Fair, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά οι ζωγραφικοί πίνακες του ζωγράφου Κορνηλίου, που φιλοτεχνήθηκαν αποκλειστικά για τα Cellier, με έμπνευση το κρασί. Για τα Cellier, άλλωστε, το καλό κρασί είναι τέχνη. Γι’ αυτό και φέτος συνδέουν τα «έργα τέχνης» των παραγωγών τους με αυτά ενός καλλιτέχνη, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που εισήγαγαν πέρυσι με τα έργα τέχνης από φελλούς. Τα έργα αυτά, θα διατεθούν προς πώληση, ενώ μέρος των εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Τις εκδηλώσεις συμπληρώνουν μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα κρασιά και άλλα προϊόντα στα 3 καταστήματα Cellier εντός Αττικής σε Κηφισιά, Λ. Συγγρού και Σύνταγμα.

9ο Cellier Wine Fair, Κυριακή 5 Οκτωβρίου (11:00 – 20:00) στο ξενοδοχείο Intercontinental, Λ. Συγγρού 89-93. Είσοδος Ελεύθερη.

wine2_olivemagazine.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr