Αν είστε γνώστες του καφέ και θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας σε ό,τι αφορά τον αρωματικό αυτόν καρπό και την ανάδειξη των αρωματικών συστατικών του, θα κάνετε μια στάση στο Coffee Show που πραγματοποιείται στο «The Hub Events» στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έκθεση για baristi και επαγγελματίες του καφέ στην οποία καταξιωμένες εταιρείες με μακροχρόνια και εξελικτική πορεία σε ό,τι αφορά στην τέχνη του καφέ, αλλά και φιλόδοξες startup, με φρέσκια οπτική και καινοτόμες προσεγγίσεις, θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα και trends. Στόχος της έκθεσης είναι η εκπαίδευση, η ενημέρωση γύρω από τις νέες τεχνικές παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, η κατάρτιση των ανθρώπων του κλάδου, με απώτερο σκοπό και την ανάπτυξη του ίδιου, η παρουσίαση καινοτόμων εργαλείων και εξοπλισμού, αλλά και η γνωριμία με τα προϊόντα μέσα από διαδικασίες γευσιγνωσίας.

Μέσα από τα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις, που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, από τους καλύτερους Έλληνες και διεθνείς γνώστες του είδους, ο επισκέπτης θα έρθει επίσης σε επαφή με επιτυχημένα και καινοτόμα business models. Επίσης, θα διεξαχθούν και διαγωνισμοί Barista & Latte Art, όπως και o ελληνικός προκριματικός του reality-διαγωνισμού “Barista and Farmer.

info
4 & 5 Οκτωβρίου, Αλκμήνης 5, Πετράλωνα, Ωράριο λειτουργίας: 12.00 – 20.00, www.thecoffeeshow.gr. Διοργάνωση: Bar Academy Hellas

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr