Το Daios Cove προσκαλεί βραβευμένους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εξαιρετικά οινοποιεία διοργανώνοντας τη σειρά γαστρονομικών δείπνων Culinary Journeys και τη σειρά εξερεύνησης ελληνικών οινικών ποικιλιών Uncorked.

Η σειρά Culinary Journeys, που ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου και στην οποία καταξιωμένοι σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δημιουργήσουν γαστρονομικές εμπειρίες στα τρία à la carte εστιατόρια του ξενοδοχείου: The Beach House, το βραβευμένο Ocean Restaurant και το εστιατόριο Taverna. Επίσης, στη σειρά οινικών παρουσιάσεων που τιτλοφορείται Uncorked at the Cove,οι οινοχόοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν κορυφαία κρασιά της χώρας. Εδώ θα ανακαλύψετε ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών καθώς και κλασικές αγαπημένες ποικιλίες από όλο τον κόσμο.

Stefanos Lavrenidis | Apiri- Greek Eatery, Crete | 13 Ιουνίου, Ταβέρνα
Pavlos Kiriakis | Andronis Exclusive, Santorini | 20 Ιουνίου, Ocean
Irini Tzortzoglou | UK MasterChef 2019 | 6 Ιουλίου, Tαβέρνα
Fredrik Berselius | Aska, NYC | 19 και 20 Ιουλίου, Ocean
Dimos Balopoulos | Frater & Soror, Athens | 27 Ιουλίου, Ocean
Panagiotis Giakalis | Margi, Athens | 6 Αυγούστου, Ocean
José Hinostroza | Arca, Tulum, Mexico | 29 Αυγούστου, Beach House
Sophia Rudolph | Panama Restaurant, Berlin | 27 και 28 Σεπτεμβρίου, Ocean

Το πρόγραμμα του Uncorked

Domaine Costa Lazaridi
5 Ιουνίου: Wine Tasting
6 Ιουνίου: Wine Pairing Dinner

Alpha Estate
12 Ιουλίου: Wine Tasting
13 Ιουλίου: Wine Pairing Dinner

Gerovassiliou Estate
21 Αυγούστου: Wine Tasting
22 Αυγούστου: Wine Pairing Dinner

info
Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, τηλ. 20380 71418, www.daioscovecrete.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr