Πέντε γερμανικές πόλεις υποδέχονται τους επόμενους μήνες μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στα πλαίσια ενός φεστιβάλ που θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα της γερμανικής γαστρονομίας.

1236243_484061548387863_27352802_n

Σε κάθε πόλη θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες σεφ, γευσιγνωσίες σε εστιατόρια ενώ μέσα στο πλούσιο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται επίσης θεματικές ενότητες αφιερωμένες στη διακόσμηση, την υψηλή γαστρονομία με γευστικές δοκιμές, το κρασί και φυσικά το εθνικό ποτό των Γερμανών, την μπίρα.

NEW

Όσο για τα highlights του φεστιβάλ, το eat & STYLE Bakery με workshops και δοκιμές προϊόντων αρτοποιείας όπου η συμμετοχή του κοινού είναι δωρεάν και το Men’ s World Academy όπου θα παρουσιαστούν τεχνικές κοπής και μαγειρικής κρέατος και χρήσιμες συμβουλές από το χώρο της ζυθοποιείας είναι μερικά από αυτά. Το eat & STYLE Cooking Stage ωστόσο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με επαγγελματίες σεφ και εκπροσώπους της εστίασης να μοιράζονται τις ιδέες και την εμπειρία τους με το κοινό, ενώ στο Tips& Tricks, σε μια σειρά από workshops με διαδραστικό χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν και στη συνέχεια θα δοκιμάσουν νόστιμες συνταγές χρησιμοποιώντας εξοπλισμό κουζίνας τελευταίας τεχνολογίας.

FESTIVAL

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε event του φεστιβάλ πραγματοποιείται σε διαφορετικές ημερομηνίες και πόλη για να μπορούν οι επισκέπτες να συμμετάσχουν σε περισσότερες από μία εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι τοποθεσίες και ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ως εξής:

Φρανκφούρτη: 28 – 30 Αυγούστου
Αμβούργο: 9- 11 Οκτωβρίου
Μόναχο: 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου
Κολωνία: 13 – 15 Νοεμβρίου
Στουτγάρδη: 20 – 22 Νοεμβρίου

info
http://www.eat-and-style.de

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr