Η Truevoyagers, το Sustainable Food Movement in Greece και η Healthyclub, διοργανώνουν το foodathlon, που κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση την εβδομάδα ακριβώς πριν τον Μαραθώνιο από τις 4 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, το foodathlon μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε το ξεχωριστό μονοπάτι εμπειριών που προσφέρει, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα οφέλη που απορρέουν από το συνδυασμό του αθλητισμού, της ισορροπημένης διατροφής, της αειφορίας στη γαστρονομία και στην ευζωία.

Το foodathlon ένωσε 3 startup εταιρείες του 5ου κύκλου του Προγράμματος «egg – enter•grow•go» νεοφυούς καινοτομικής επιχειρηματικότητας, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για κάθε μία από τις παραπάνω θεματικές ενότητες. Ως εκ τούτου, το concept του foodathlon επικεντρώνεται σε 3 βασικούς πυλώνες: Fitness, Nutrition και Wellness, με επίκεντρο την Aειφορία και την Ευζωία (Sustainable Living).

Το foodathlon έχει δημιουργήσει ένα πλήθος δραστηριοτήτων γαστρονομικού και αθλητικού ενδιαφέροντος, όπως ειδικά σχεδιασμένα μενού 5k, 10k και 42k (εμπνευσμένα από τις διαδρομές του Μαραθωνίου) σε συνεργασία με εστιατόρια της πόλης, special pop-up events (wine pairings, vegan nutrition), εξειδικευμένα workshops (μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίες κρασιού, φωτογραφία φαγητού κ.ά), πλήθος αθλητικών υπηρεσιών, όπως running tours και bike tours με τη συνοδεία επαγγελματιών trainers, υπηρεσίες wellness σε hammams αλλά και προσφορές για διαμονή σε επώνυμα ξενοδοχεία.

Το foodathlon πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται από γνωστά ονόματα της αγοράς, όπως η Eurobank, η Coco-mat Hotels, η Coco-mat.Bike, η Apivita, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός People’s Trust, η Revolut, το Live in Athens Short Stay Apartments και το Al Hammam Traditional Baths.

info
www.thefoodathlon.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr