Στις 17 Νοεμβρίου, το ίσως πιο σημαντικό συνέδριο γαστρονομίας της Τουρκίας, διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά συγκεντρώνοντας ένα εντυπωσιακό line up κορυφαίων σεφ απ’ όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Wyndham Grand Istanbul Levent στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι κεντρική θεματική του συνεδρίου θα είναι η «Δημιουργικότητα», πάνω στην οποία θα «πατήσουν» οι ομιλητές αποδίδοντας καθένας τη δική του οπτική σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο το οποίο θα καλυφθεί με ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις με υλικά που κάθε σεφ θα φέρει από τη χώρα από την οποία προέρχεται. Το συνέδριο πραγματοποιείται με επιτυχία από το 2014 με σκοπό την προώθηση της τουρκικής γαστρονομίας ενισχύοντας παράλληλα τις συνεργασίες της ντόπιας με άλλες εθνικές κουζίνες προάγοντας την Τουρκία ως κορυφαίο γαστρονομικό-και όχι μόνο προορισμό.

Το line up των ομιλητών
Albert Adria – elBarria Adria, Ισπανία
Andoni Luis Aduriz – Mugaritz, Ισπανία
Andre Lima De Luca – All by Andre Lima De Luca, Βραζιλία
Andrea Dopico – ABaC Patisserie, Ισπανία
Antonio Carluccio – Carluccio’s, Ιταλία
Carlos Garcia – Carlos Garcia – Alto, Ισπανία
Christian Escriba – Pasteleria Escriba, Ισπανία
David Thompson – Ταϊλάνδη
Diego Guerrero – dStage, Ισπανία
Virgilio Martinez – Central, Περού
Elena Arzak – Arzak, Ισπανία
Ezra Kedem – Studio Arcadia, Ισραήλ
Gianluca Fusto – Gianluca Fusto Consulting, Ιταλία
Hiroyasu Kawate – Florilège, Τόκιο
James Chen – Fika Fika, Ταϊβάν
Joan Roca – El Celler de Can Roca, Ισπανία
Josean Alija – Nerua Guggenheim Bilbao, Ισπανία
Johanna Maier – Hubertus Johanna Maier & Sohne, Αυστρία
Joxe Mari Aizega – Basque Culinary Center, Ισπανία
Kamilla Seidler – The Kamilla Seidler Expedition, Δανία
Kiko Moya – L’Escaleta, Ισπανία
Luciana Bianchi – Food Writer, Ιταλία
Luigi Taglienti – Lume, Ιταλία
Maria Canabal – Journalist, Ισπανία
Mason Florence – Talisman Media Group, Μπανκόγκ
Mauro ColagrecoMirazur, Γαλλία
Mitsuharu Tsumura – Maido, Περού
Paco Torreblanca – Torreblanca, Ισπανία
Regis Marcon – Regis et Jacques Marcon, Γαλλία
Sergi Arola – Chamberi, Ισπανία
Στέλιος Παρλιάρος- Sweet Alchemy by Stelios Parliaros, Ελλάδα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr