Εν συνεχεία των επιτυχημένων διοργανώσεων των καλοκαιρινών Gastronomy Wednesdays στο Island της αθηναϊκής Ριβιέρα, ο όμιλος Πανά υποδέχεται στην κουζίνα του Athénée μία φορά το μήνα σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις ονόματι Gastronomy Tuesdays, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος τους, θα πραγματοποιούνται Τρίτη και την αυλαία των ανοίγει στις 22 Οκτωβρίου ο σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Meraki στο Λονδίνο και Executive Chef του εστιατορίου Skorpios στη Μύκονο. Η κομψή κουζίνα του σεφ είναι γνωστή στους γαστρονομικούς κύκλους και φυσικά σε όσους την έχουν δοκιμάσει εντός και εκτός Ελλάδας. Το μενού θα περιέχει πιάτα όπως: Στρείδι σπινιάλο, καπνιστός ταραμάς με καμένα λαχανικά και ντομάτα, χταπόδι με burrata, οξύμελι και ψωμί, Χριστόψαρο με αβγολέμονο, αγκινάρα, πίκλα καρότο και αρακά, μάγουλο μπρεζέ με μελιτζάνα miso, πατάτα, κρέμα γραβιέρας και ελληνικός καφές με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα, κάρδαμο και λεμόνι. Επόμενος καλεσμένος σεφ είναι ο Βασίλης Μουρατίδης, executive σεφ του Danai Βeach Resort, γνωστός για τη δημιουργική κουζίνα του στο εστιατόριο Squirrel, που θα μαγειρέψει στις 19 Νοεμβρίου.

info
Βουκουρεστίου 9. Τηλ: 210 3251430. Κόστος μενού: €65

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr