Οι γαστρονομικές «Τετάρτες» στην αθηναϊκή Ριβιέρα συνεχίζονται με τον Μιχάλη Νουρλόγλου να παίρνει τη σκυτάλη μαγειρεύοντας στην κουζίνα του Island στις 19 Ιουνίου.

Δεδομένου ότι ο σεφ έχει συνδέσει το όνομά του με το συνδυασμό μεσογειακών γεύσεων και τη γαστρονομία υψηλού επιπέδου, το γευστικό προφίλ της βραδιάς αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο ξεκίνημά του στο Abovo απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και εκεί έδωσε ουσιαστικά τα πρώτα δείγματα της γαστρονομικής γραφής του. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική 14 χρόνια, στην διαδρομή της οποίας πέρασε από εμβληματικές κουζίνες της χώρας, όπως αυτές της Σπονδής και του Πιλ Πούλ. Είναι από τις μορφές που ξεχωρίζουν στο χώρο του ελληνικού fine dining ενώ διανύοντας την τρίτη χρονιά του στο Premiere, αποτυπώνει στα πιάτα του ωριμότητα ενδεικτική της εξελικτικής του πορείας.

Το μενού της βραδιάς

Amuse Bouche

Πιάτα

Γαρίδες Thai µε γλάσσο µπανάνας, καρύδα και πουρέ κουνουπίδι
——-
Ραβιόλι µε µανιτάρια, καπνιστά µύδια και κονσοµέ µοσχάρι
——-
Foie gras, τζίντζερ, βλήτα και καµµένες φράουλες
——-
Αρνί σέλα µε κρούστα νόρι, µελιτζάνα ,κουκουνάρι, ντοµάτα και γάρο

Επιδόρπιο

Cremeux σοκολάτας Guanaja, καραµέλα-µίσο και peanuts

info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα. Κρατήσεις: 210 96 53 563 -564

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr