Την Τετάρτη 3 Ιουλίου το Island παρουσιάζει τον σεφ με το ξεχωριστό δημιουργικό στιλ, Γιώργο Παπακώστα.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του ο Γιώργος Παπακώστας βρίσκεται σε κάποιο από τα μαγαζιά της οικογένειάς του. Ήδη, από την περίοδο που ήταν μόλις 10 ετών, άρχισε να δουλεύει για να βοηθήσει τον πατέρα του. Τελειώνοντας το σχολείο, ο Γιώργος Παπακώστας έφυγε για τη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε σε μία από τις καλύτερες σχολές μαγείρων στον κόσμο, το French Culinary Institut. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους σεφ σε μερικά από τα πιο σημαντικά εστιατόρια του κόσμου. Ο Γιώργος Παπακώστας έχει περάσει εποικοδομητικό χρόνο στην κουζίνα του «Νello» όπως και στο «Mercer Kitchen», ένα από τα κλασικά σημεία συνάντησης των μεγαλύτερων Αμερικανών σταρ. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης του Burger Joint και του Vittoria Gati.

Μενού

Welcome
Bigne παρμεζάνας με pesto βασιλικού

1o
Burrata
πολύχρωμα τοματίνια, νερό από τομάτα και αγγούρι, φρεσκοψημένο ψωμί

Castello di Buttrio Pinot Grigio D.O.C. Friuli Colli Orientali (Pinot Grigio)

2ο
Spaghetti al limone

Pra Otto Soave Classico Soave Classico D.O.C. (Garganega)

3ο
Agnolotti Surf n Turf
Γεμιστό agnolotti με Wagyu, καραβίδα σε bisque, parmesan-porcini cream

Chateau Miraval Cotes de Provence D.O.C. (Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah)

Pre dessert
Fior di latte gelato
Αφράτο gelato ημέρας, crushed amaretti

Dessert
Tiramisu

Braida Brachetto d’Acqui Brachetto d’Acqui D.O.C. (Brachetto)

info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα, Τιμή Μενού: 45 Ευρώ (70 Ευρώ με το Wine Pairing). Κρατήσεις: 210 96 53 563 -564

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr