Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, επόμενος καλεσμένος σεφ που θα ξεδιπλώσει το μαγειρικό του ταλέντο στην κουζίνα του Island στο πλαίσιο των Gastronomy Wednesdays, είναι ο ταλαντούχος Δήμος Σαμουράκης.

Ο Δήμος Σαμουράκης, ο οποίος έχει περάσει από εστιατόρια με διεθνείς διακρίσεις όπως το διάστερο Marcus Wareing και το Roka του Λονδίνου, σήμερα είναι Head Chef στο 7 Food Sins στην Αθήνα, το οποίο μάλιστα εφέτος επιβραβεύτηκε ως «Bib Gourmand» εστιατόριο από τον οδηγό Michelin.

Μενού

Canapes
Κροκέτα σεβίτσε λαβράκι
Air baguette, κρέµα αχινού, αυγά σολοµού
Ταρτάρ λουκάνικο µε πατάτες

1ο πιάτο
Σπαράγγια, φουντούκια, πορτοκάλι, καµένο βούτυρο, piment d’ espelette

Peter Griebeler, Two Peaks Malborough, N. Ζηλανδία (Sauvignon Blanc)

2ο πιάτο
Καβούρι, αγγούρι, σορµπέ λάιµ-τζίντζερ

Braida, Langhe Riesling, “Re di Fiori” Langhe D.O.C. (Riesling)

3ο πιάτο
Μυλοκόπι, αγκινάρα, κρίσπι καραµελωµένο κρεµµύδι, πιπεράτη σάλτσα αστακού

Chateau Miraval Cotes de Provence A.O.C. (Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah)

4ο πιάτο
Αρνί, καρότα, tuile καµένο βούτυρο, κρίσπι γιαούρτι, σάλτσα βινσάντο αγουρίδα

Famille Perrin, “Les Crus” Châteauneuf-du-Pape “Les Sinards” Rouge,
Châteauneuf-du-Pape A.O.C. (Grenache, Mourvedre Syrah)

Dessert
Ψητά ροδάκινα, βανίλια, δενδρολίβανο, shortcake

Braida Moscato d’Asti, Vigna Senza Nome Moscato d’Asti D.O.C.G. (Moscato)

info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα, Dinner Menu: 70 ευρώ/άτομο
Dinner Menu with Wine Pairing: 95 ευρώ / άτομο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr