Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, εν συνεχεία των Gastronomy Wednesdays, ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς παίρνει τη σκυτάλη και μαγειρεύει στην κουζίνα του lsland.

Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς έχει περάσει από κουζίνες βραβευμένων ελληνικών εστιατορίων όπως το Funky Gourmet, 2Mazi κ.ά. ενώ δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, συνέχισε στο James Joyce Irish Pub & Restaurant και ακολούθησε το βραβευμένο εστιατόριο Danu at the Brehon στην Ιρλανδία. Επίσης, συνεργάστηκε με το πολυβραβευμένο Βoutique Ηotel Amanzoe, ετοιμάζοντας δημιουργική κουζίνα για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPs του κόσμου. Το 2016 βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στο Sea Grill, το πολύ γνωστό εστιατόριο θαλασσινών βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.

 

 

 

info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα. Menu: 60 ευρώ, Κρατήσεις: 210 96 53 563 -564

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr