Για τρίτη συνεχή χρονιά η μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής γίνεται δυνατό σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη φιλοξενώντας ένα μοναδικό φεστιβάλ με γεύση ελληνική από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Στο Porto Carras Grand Resort το καλοκαίρι έχει γεύση ελληνική με σεφ και γνώστες της γαστρονομίας να συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό. Η μαγευτική θέα στο Tsipouraki Restaurant, στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα, θα συνοδεύεται από μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες με αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας να έχουν τον κύριο λόγο.

anoigma-elliniki-gastronomia

Για να πάρετε μια γεύση, την «περιήγησή» μας στα νόστιμα στενά της ελληνικής γαστρονομίας αναλαμβάνουν οι Μαρία Εκμεκτσίογλου, Νίκος Κοντοσώρος, Νίκη Μηταρέα, Γιάννης Μπαξεβάνης, Ντίνα Νικολάου, Μιχάλης Νουρλόγλου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας. Τάσος Αντωνίου και Γιάννης Αποστολάκης ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα, θα ετοιμάσει αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές.

Το πρόγραμμα αναλυτικά
Πάτερ Επιφάνιος: 17/6
Γιάννης Μπαξεβάνης: 24/6 και 9/9
Δημήτρης Σκαρμούτσος: 1/7
Νίκη Μηταρέα: 8/7
Χριστόφορος Πέσκιας: 15/7
Γιάννης Αποστολάκης: 22/7
Μαρία Εκμεκτσιόγλου: 29/7
Ντίνα Νικολάου: 5/8
Πάτερ Επιφάνιος: 12/8
Νίκος Κοντοσώρος: 19/8
Τάσος Αντωνίου: 26/8
Μιχάλης Νουρλόγλου: 2/9

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr