Για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη, «Ζαχαροπλάθει για καλό σκοπό» προσφέροντας προϊόντα για την κάλυψη αναγκών διατροφής των παιδιών του παιδικού σταθμού του φιλανθρωπικού σωματείου «οι φίλοι του παιδιού», για όλη τη διάρκεια του έτους.

Η ανακοίνωση της συνεχούς στήριξης των παιδιών του Σταθμού για άλλη μία χρονιά από τη ΓΙΩΤΗΣ, συνδυάστηκε με τη διοργάνωση μικρής γιορτής για τα παιδάκια του σταθμού, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους ήρωες αγαπημένων παραμυθιών και τις περιπέτειές τους να «ζωντανεύουν» μοναδικά από την κουκλοθεατρική ομάδα «Παραμυθοχώρα». Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους και συμμετείχαν με πολύ κέφι και φαντασία στο θεατρικό παιχνίδι.

Λίγα λόγια για το Σωματείο
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1987 και στηρίζει σήμερα περισσότερες από 250 άπορες οικογένειες με παιδιά. Το 2007, ίδρυσε έναν πρότυπο Παιδικό Σταθμό όπου, μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες, τα παιδιά αντλούν τα απαραίτητα εφόδια για να ξεφύγουν από τη βία, την παραμέληση και να μεγαλώσουν σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον.

Φωτογραφία: Studio Panoulis

Δείτε επίσης
«Ζαχαροπλάσαμε» τις 10 πιο γλυκές συνταγές

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr