Η έμπρακτη στήριξη της ελληνικής γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια από τη Volvo Car Hellas είναι εμφανής με πιο πρόσφατη προσθήκη στις δραστηριότητές της τη συμμετοχή της ως χορηγός σε μια νέα σειρά βραβείων υψηλής γαστρονομίας.

Το σουηδικό brand και η εγχώρια γαστρονομία
Μετά τη χορηγία των Χρυσών Σκούφων, του παλαιότερου θεσμού γαστρονομικών βραβείων στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα τα τελευταία πέντε χρόνια, σειρά στο κομμάτι της εμπλοκής της εταιρείας με τη γαστρονομία έχουν τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo, που εγκαινιάζονται στις 19 Δεκεμβρίου με την πρώτη απονομή. Η premium σουηδική μάρκα όμως δεν έχει παραμείνει μόνο στα όρια των βραβεύσεων όσον αφορά τη γαστρονομία αφού υποστήριξε σημαντικά και την άφιξη του Safka, του πρώτου εστιατορίου σκανδιναβικής κουζίνας στη χώρα. Συνεργάζεται επίσης με το βραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι από το 2014, χρονιά που σημειώνεται και από τη διακριτική παρουσία της στο ετήσιο Sani Gourmet Festival.

Η Volvo, με την εμπλοκή της στην εγχώρια υψηλή γαστρονομία στοχεύει στην ανάδειξη δύο κυρίαρχων στοιχείων του σουηδικού brand: τη μοντέρνα πολυτέλεια και τη σκανδιναβική φιλοσοφία ζωής. Γνωρίζοντας σε βάθος και υπολογίζοντας τη μεταστροφή των επιλογών του αγοραστικού κοινού βάσει των νέων δεδομένων, η εταιρεία συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη γνησιότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών τα οποία συνδυάζει με το εκλεπτυσμένο σύγχρονο design και την πρωτοποριακή τεχνολογία. Η σουηδική φιλοσοφία και το σκανδιναβικό design τα τελευταία χρόνια έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος, με τη Volvo να σημειώνει παγκόσμια άνοδο στις πωλήσεις της και να καθιερώνεται ως μία κορυφαία premium μάρκα στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

Η φιλοσοφία της εταιρείας λοιπόν συνδέεται άμεσα με την υψηλή γαστρονομία, που, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο, εξελίσσεται μετατρεπόμενη σε στοιχείο του σύγχρονου πολιτισμού. Κάπου εδώ «κουμπώνει» και η Volvo Car Hellas, που συνειδητά υποστηρίζει τις πιο σπουδαίες εκδηλώσεις υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo διοργανώνονται από τον ιστότοπο FNL και η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στις 19 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr