To πανέμορφο ξενοδοχείο Kinsterna, στη Μονεμβασιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Σπονδή και τον Απόστολο Τραστέλη, διοργανώνει μες τον Ιούλιο ένα ενδιαφέρον γαστρονομικό project.

Στις 18 & 19 Ιουλίου, λοιπόν, υποδέχεται τους νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους chef Riccardo Marcenaro και Fabio Donzelli, που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Executive Chef του αρχοντικού Γιώργο Χάψα για να προσφέρουν στους επισκέπτες του μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού θα περιλαμβάνει καλοκαιρινά μεσογειακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα από το κτήμα, αλλά και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, όπως χειροποίητο ραβιόλι σε ligurian style ή ριζότο και πάστες σε πρωτότυπες εκτελέσεις.

Οι δύο βραδιές θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο “sterna” του αρχοντικού, γύρω από την εντυπωσιακή βυζαντινή στέρνα, με μοναδική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο και το βράχο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας.

info
18 & 19/7, στις 20:30, στο εστιατόριο “sterna” του αρχοντικού Kinsterna (Μονεμβασιά, τηλ. 27320 66300, www.kinsternahotel.gr).

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr