Στις 29 Μαΐου, ο σεφ patron του Fuga, Δημήτρης Κατριβέσης, υποδέχεται τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, Ebbe Vollmer στον ανανεωμένο χώρο Casa Jaguar στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στο πλαίσιο των Jam Sessions.

Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν γευστικές δημιουργίες επηρεασμένες από το Μεξικό, στη λογική του «less is more» και συνοδεία κοκτέιλ με βάση ultra premium τεκίλα, δια χειρός του Έλληνα World Class Bartender 2018, Αχιλλέα Πλακίδα.

Λίγα λόγια για τον σεφ Ebbe Vollmer
O Ebbe Vollmer μαζί με τον αδερφό του Mats μετά από μια πολύχρονη σειρά εμπειριών που συνέλεξαν και οι δύο, δουλεύοντας σε πολλά κορυφαία εστιατόρια, όπως το εστιατόριο Gordon Ramsay, το Harveys του Marco Pierre White, το Jaan και το εστιατόριο Herman αποφάσισαν να επαναπατριστούν και να ταράξουν τα γευστικά μονοπάτια της Σουηδίας. Έτσι, το 2011, επέστρεψαν και έκαναν πράξη το όνειρό τους επενδύοντας τόσο στην οικογενειακή τους παράδοση όσο και στις νέες δεξιότητες που απέκτησαν και οι δύο τους στις κουζίνες φημισμένων εστιατορίων, δημιουργώντας ένα εστιατόριο που περισσότερο θυμίζει έναν «σύγχρονο ξενώνα». Είναι η πέμπτη γενιά μιας οικογένειας εστιατόρων από τη νότια Σουηδία και ξεκίνησαν την καριέρα τους στην ταβέρνα της μητέρας τους.

info
Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικανική Πρεσβεία), κόστος μενού: 80 ευρώ το άτομο. Κρατήσεις: 210 7242979, info@fugarestaurant.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr