Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE διοργανώνει στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου το LE MONDE Hotel Manager Bootcamp, μία δωρεάν διήμερη εκπαιδευτική εμπειρία με θέμα τις ξενοδοχειακές σπουδές.

Συγκεκριμένα, η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους σπουδαστές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων, από 17 έως 40 ετών που επιθυμούν να ζήσουν από κοντά τι ακριβώς περιλαμβάνει η εκπαιδευτική εμπειρία της σχολής. Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site http://www.lemonde.edu.gr/bootcamp-hotel από τις 4/9 έως και τις 11/9 (23:59).

Όλοι όσοι θέλετε να εξερευνήσετε από κοντά τον μαγικό κόσμο του τουρισμού και των ξενοδοχειακών επαγγελμάτων δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο LE MONDE Hotel Manager Bootcamp για να ζήσετε από κοντά μια άκρως βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς από τη σχολή. Θυμηθείτε μόνο ότι λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων, όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην ειδική σελίδα στο site της Le Monde (http://www.lemonde.edu.gr/bootcamp-hotel) και οι τυχεροί επιλαχόντες θα ενημερωθείτε απευθείας από τη σχολή.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr