Η brand chef του πολυτελούς ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resort, Ντίνα Νικολάου, έχει ετοιμάσει ένα γκουρμέ μενού 5 πιάτων για το επόμενο Chef’s Table, στις 2 Αυγούστου.

Το σπέσιαλ μενού πρόκειται να σερβιριστεί στο εστιατόριο Portofino, με πιάτα που συνδυάζουν άψογα το ελληνικό τραπέζι με γαλλικές επιρροές. Από την Αταλάντη της Φθιώτιδας μέχρι το Παρίσι και τη Rue Guisarde, αυτή η πρωτότυπη μαγειρική εμπειρία είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις.

Οι επισκέπτες του Portofino θα γευτούν παραδοσιακές συνταγές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, που έχουν χαρίσει στη σεφ τον τίτλο της πρέσβειρας ελληνικής κουζίνας στο Παρίσι.

Παράλληλα, τις δύο επόμενες ημέρες -στις 3 και 4 Αυγούστου-, η Ντίνα Νικολάου θα βρίσκεται στο Miraggio, παρουσιάζοντας δωρεάν masterclasses για μικρούς και μεγάλους.

info
2 Αυγούστου, Miraggio Chef’s Table, εστιατόριο Portofino, Miraggio Thermal Spa Resort, Κάνιστρο, Παλιούρι, Χαλκιδική, τηλ. 2374440262. Ώρα έναρξης: 19:30.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr