Το απόγευμα της Πέμπτης, 11 Απριλίου, ο bar manager του εστιατορίου Hytra, Παναγιώτης Φράγκος, ετοιμάζει μοναδικά ιταλικά cocktail στο Pairidaeza.

Μέσα από τις συνταγές, οι θαμώνες θα ταξιδέψουν νοητά στην ιστορική και φιλότεχνη Φλωρεντία, στην κοσμοπολίτικη, εντυπωσιακή Ρώμη, από εκεί θα βολτάρουν στην ρομαντική Σιένα, θα ανακαλύψουν τα κρυφά μυστικά γαστρονομίας που κρύβει η Μπολόνια και θα λιαστoύν στις ακτές του Μπάρι. Την μουσική υπόκρουση του «ταξιδιού» θα επιλέξουν αγαπημένοι Djs από το γειτονικό Noel.

Τα cocktails που θα «παρελάσουν στην μπάρα

•Molinari Spritz with violet
Sambuca Molinari , Violet Lemon, Fresh Juice. Top up Prosecco. Garnish Lemon Peel

• Nonino Spritz
Amaro Nonino, Godibile, Prosecco

• Di Capri Spritz
Limoncello di Capri, Fever Tree Elderflower tonic , Leggenda Moscato d’ Asti

•Marendry Mule
Marendry Bitter, Fever Tree Ginger Beer

• Gozio Aperitivo
Gozio Amaretto, Fever Tree Lemon tonic, Leggenda Moscato d ‘ Asti. Garnish 2 slices orange

info
Παρνασσού 3, τηλ. 2103210233

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr