Οι λάτρεις της peruvian japanese κουζίνας θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν από τον ίδιο τον Nobu Matsuhisa, καθώς τη Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Matsuhisa Athens, ενώ από τις 29 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου στο Matsuhisa της Μυκόνου.

Matsuhisa

Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa, δίνει και φέτος ραντεβού στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival», προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί τους και να τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας, αλλά και να κάνει την καθιερωμένη βόλτα σύσσωμη η ομάδα του εστιατορίου στην ελληνική αγορά για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα. Έτσι, για λίγες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την  ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa.

matsuhisa-1

Η συνέχεια, στην κουζίνα του Matsuhisa Athens και Matsuhisa Mykonos αντίστοιχα, για νέες γευστικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef, συνοδεία εκλεκτών ετικετών του ελληνικού αμπελώνα. Τα νέα πιάτα θα «τρέχουν» στο μενού των Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.

info
27-28 Ιουλίου, Matsuhisa Athens, Astir Palace, τηλ. 210 8960510, www.matsuhisaathens.com και www.astir-palace.com
29 Ιουλίου – 1η Αυγούστου, Matsuhisa Μύκονος, Belvedere Hotel, Μύκονος, τηλ. 22890 27362,
www.belvederehotel.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr