Το εστιατόριο του έκτου ορόφου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στις 2/3 φιλοξενεί στην κουζίνα του τον σεφ που έρχεται από τη «Βουργουνδία» της Ελλάδας όπως κατά καιρούς έχει αποκαλέσει το Ξινό νερό.

_KAP2426 new

Ο Νίκος Κοντοσώρος θα δημιουργήσει ένα μενού με άρωμα υπαίθρου με σεβασμό στα προϊόντα της ελληνικής γης και σε συνεργασία με την ομάδα της Hytra, προτείνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή στις γευστικές προκλήσεις που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική γη.

_KAP2505 new

Εμπνευσμένες γεύσεις όπως σουτ μακαλό, οι πεντανόστιμοι μοσχαρίσιοι κεφτέδες που καλύπτονται από έναν πυκνό μεταξένιο χυλό αλευριού, ζωμό κότας και σαφράν καθώς και το φημισμένο χοιρινό με κρούστα κόκκινου πιπεριού, είναι ένα μόνο κομμάτι της γευστικής φιλοσοφίας του σεφ που θα παρουσιάσει με τα πιάτα που θα μαγειρέψει. Το μενού θα συνοδεύσουν ορισμένα από τα ωραιότερα ελληνικά κρασιά.

info
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, 6ος όροφος, Λ. Συγγρού 107-109, Αθήνα, τηλ.210 3316767. Τιμή μενού: 58 ευρώ

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr