Το διεθνές γαστρονομικό συνέδριο επιστρέφει για 6η χρονιά 1 και 2 Μαρτίου στην τουρκική πρωτεύουσα εστιάζοντας στην εικόνα του διατροφικού προσκήνιου στο προσεχές μέλλον.

Γαστρονομικοί ακτιβιστές, εκπρόσωποι της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, αγρότες, σεφ και οινοχόοι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε ένα δημιουργικό debate για το μέλλον του φαγητού. Στο συνέδριο, που διοργανώνει η δημοσιογράφος – συγγραφέας Μαρία Καναμπάλ, έχουν συμμετέχει στο παρελθόν σημαντικές μορφές της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής όπως η Γαλλίδα σεφ Αν Σοφί Πικ (καλύτερη γυναίκα σεφ του κόσμου για το 2011), η Λάρα Γκίλμορ (σύζυγος του κορυφαίου σεφ Μάσιμο Μποτούρα με τον οποίο «τρέχει» μεταξύ άλλων και το project Food for Soul), ο πρωτοπόρος σεφ Ρενέ Ρεντζέπι (Noma, Κοπεγχάγη), ο διεθνούς κύρους mixologist Άλεξ Κράτενα κ.ά.

info
parabereforum.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr