Ο Θάνος Στασινός και ο Γρηγόρης Χέλμης τέμνουν δύο διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες σε μια ενδιαφέρουσα ελληνοπερουβιανή σύμπραξη στο πειραιώτικο CHE.

Είναι σύνηθες πλέον αλλά συχνά κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον να βλέπουμε σεφ να «διασταυρώνουν τα μαχαίρια τους» σε κουζίνες που είναι έξω από την comfort zone τους. Εν προκειμένω, ο Θάνος Στασινός, σε ρόλο οικοδεσπότη, δίνει χώρο στο πάσο του στο Γρηγόρη Χέλμη, σεφ και συνιδιοκτήτη των μοντέρνων μεζεδοπωλείων ΜεΖέν σε Βόλο και Θεσσαλονίκη, γνωστό για το δημιουργικό χαρακτήρα των πιάτων του. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας χεριών που υπηρετούν τόσο διαφορετικές μαγειρικές κουλτούρες; Ενδεικτικά παρουσιάζουμε το μενού της βραδιάς που αποδεικνύει περίτρανα την κλισέ πλέον ρήση ότι η μαγειρική δεν έχει σύνορα.

Η συνέχεια, επί της τραπέζης…

info
31/3 από τις 13.00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Καραΐσκου 151, Πειραιάς, τηλ. 210 4296660.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr