Κάθε Σάββατο το εστιατόριο του St.George Lycabettus στήνει ένα “παιχνιδιάρικο” σκηνικό δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον concept, εν ονόματι Saturday Lunch & Play, που επιμελείται η έμπειρη ομάδα των παιδαγωγών της Nannuka σε συνεργασία με το St.George Lycabettus.

Lycabetus1

Η ομάδα αναλαμβάνει να απασχολήσει τους λιλιπούτειους φίλους μας όσο οι γονείς απολαμβάνουν ένα υπέροχο lunch buffet με πανοραμική θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού. Παρακολουθώντας λοιπόν ταινίες και θεατρικές παραστάσεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου, μαγειρεύοντας ή παίζοντας στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών- συνεργατών της Nannuka, τα παιδιά περνούν εξίσου καλά με τους γονείς.

Σημείωσε επίσης ότι η καινούρια άφιξη στο Saint George Lycabettus είναι το Screening Room, δηλαδή μία αίθουσα προβολών ταινιών όπου εκτός από τα Σάββατα μεσημέρι που θα λειτουργεί με παιδικές ταινίες, θα προβάλλονται αγαπημένες ταινίες 7-9 & 9-11μμ.

info
Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, Κλεομένους 2, Αθήνα, τηλ. 210 7416191, 210 7234435. Τιμή Buffet 25€, παιδιά 12€
Πρόγραμμα Saturday Lunch&Play: 12:00-16:00, προβολή 14:30
5/12: Lunch buffet & παιδική προβολή – Chip&Dale
19/12: Lunch buffet& παιδική θεατρική παράσταση: «Χριστουγεννιάτικες Αψιμαχίες»

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr